Protesta contra la presència de Rita Barberà a Benimaclet


El divendres 13 de maig, l'alcaldessa de València, Rita Barberà, ha visitat el nostre barri de Benimaclet per realitzar un acte electoral a la Llar de jubilats i pensionistes. Allà, un grup d'unes 50 veïnes i veïns, convocades en només unes hores pel Centre Social Terra i la plataforma veïnal "Benimaclet Viu", s'han concentrat per protestar per la seua presència al barri i per exigir-li que donara respostes a les preguntes i les preocupacions que tenim al barri (construcció d'un nou Centre de Salut, preu desorbitat de l'habitatge i impossibilitat d'accedir-ne de joves i persones treballadores, protecció del tros d'horta que ens queda, atac constant a la salut de la nostra llengua i història...).

Amb un bon grapat de cartells simulant els cartells electorals del Partit Popular, els missatges més repetits han sigut en contra de la corrupció, que ha portat davant d'un procés judicial el mateix president de totes i tots els valencians i de la censura i manipulació informativa per part dels mitjans afins al poder, alhora que es reivindicava una millora en les condicions de vida del veïnat de Benimaclet.

Finalment, i davant de l'exaltada actitud de gran part dels militants del Partit Popular, l'alcaldessa Barberà ha hagut d'anar-se'n del barri entre crits i protestes d'una part del veïnat del barri.

1 comentario:Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios