Super concruso de playbacks!


8 de Enero en el CSO PROYECTO MAYHEM (Cabanyal)
Beneficios para la autodefensa colectiva... las bases del concurso estan en el Cartel...

busca tu equipo y saca el artista que llevas dentro!!!

Click en el cartel para ver en grande.

9 comentarios:

  1. Ja se que no és el lloc, però realment no és l'únic espai en el que ho comente, i veient aquesta última activitat no he pogt evitar saltar.

    Com és possible que vivint els temps que estem vivint i la conflictivitat social que s'està donant en la resta d'estats, a l'estat espanyol però més concretament i evident al País València el panorama social, en compte de ser de mobilitzacions, reivindicacions i de lluita, i que els "Centres socials" siguen un reflex d'açò, realment ens trobem en el de : Fiestas garrulas, fiestas de hallowen, fiestas flamencas i de un gran concurso de playbacks?!!!

    Realment si açò,aquestes festes "tipo erasmus" serviren com a una ferramenta econòmica, però al mateix temps transversal amb l'activisme social i polític, crec que no caldria aqesta crítica però realment i en l'actualitat quins actes tenen més pes i predominen en el calendari a València? els debats? la reflexió? l'activisme social? el ser crítics? o simplement la recaudaciò de "peles" per a "l'autodefensa col·lectiva"?

    Firmat. Una que no enten que ovaris passa.

    ResponderEliminar
  2. no hay que criticar cosas como esta, hay que criticar que no se hagan otras (ya sabeis a que otras me refiero)

    ResponderEliminar
  3. Ocio y evasión, el opio del pueblo, atraviesa todos los estratos, supuestas ideologías y grupos sociales... esto es vlc, la tierra del desfase y la farra perpetua, lo llevamos en la sangre... aunque la realidad nos ahogue y todo se pudra a nuestro alrededor siempre habrá cuerda pa otra fiesta que nos quite de esforzarnos o plantearnos cambios drásticos y reales, ver la realidad en su crudeza es demasiado fuerte y desasosegante...

    ResponderEliminar
  4. Per a la que ha deixat el primer comentari... ja que té una lúcida visió, li demane que no es quede en aixó... en un comentari i una crítica llançada al vent... que vaja a assemblees i propose activitats i accions del caire que demana. O que es junte en un parell de colegues i organitze algo diferent per a començar a paliar eixa mancansa que percebeix.
    Lo millor que pot passar es transformar la nostra crítica en moviment i realitat.

    ResponderEliminar
  5. "B" no et preocupes, això ja ho faig.

    ResponderEliminar
  6. que mierda es este?
    esta cerrado y ni aqui ni alli no dice nada.
    K MIERDA!!!!
    que pasa?

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  8. Ya que la gente que montaba el concurso no dice nada, decir que he oído por ahi que fue causa de fuerza mayor lo que obligó a suspender la actividad, y con tan poca antelación ocurrió que tampoco se pudo hacer mucho por avisar a nadie.

    Molaria que lxs que lo montaban dijeran algo más claro sobre el porqué de la cancelación.

    ResponderEliminar
  9. Sembla que es cert que hi hagué un motiu de força major, estaria bé que els organitzador publicaren, no els motius de perquè no es va poder organitzar (igual no és d'interés públic) però si alguna mena d'explicació, ja que no tot el món es va enterar pel "boca a boca".

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios