[VLC] (Actualitzat) Jornades d'universitat crítica; xerrades, debats, manifestació...

Front al capitalisme, construïm l'alternativa!

Per fi arriba el cartell de les jornades d'universitat crítica que es duran a terme la setmana vinent. Clika en "leer más" per a més informació.





DILLUNS 15 DE NOVEMBRE


Taula redona sobre el moviment estudiantil: anàlisi i propostes.
Amb companys de Madrid, Andalusia i dels Països Catalans.
18h a l'A106N del Campus de Tarongers.
...
DIMARTS 16 DE NOVEMBRE

Xerrada sobre la precarietat al món de la investigació.
Amb Joves Investigadors i Bartleby (Bolonya).
12h. a l'Espai Social Estudiantil de Burjassot.

DIMECRES 17 DE NOVEMBRE

Xerrada sobre la crisi i la lluita sindical.
Amb companys de SUD (Estat francès).
Organitza: Plataforma pels Drets Socials.
19:30h a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

Nit en blanc!
Tota una nit d'activitats i debat amb vídeos, música, bon ambient, propostes i camaredeiria. Recordeu el SAC DE DORMIR!!!
A partir de les 20:30h a l'Espai Social Estudiantil de Burjassot.

DIJOUS 18 DE NOVEMBRE

MANIFESTACIÓ: Prou retallades, construïm l'ensenyament públic.
Bolonya + Crisi = Futur precari!!!

12h Facultat de Geografia i Història.

Vos hi esperem a totes i tots!!

Organitzen: SEPC, Espai Social Estudiantil Brujassot, Assemblees d'Estudiants de València


18 de Novembre
Manifestació
12:00 Fac de Geografia i Història- Campus de Blasco Ibañez (València)

Convidem a participar a aquesta manifestació, convertir aquest dia en una jornada de lluita i plantó contra el capitalisme, a convertir aquesta mobilització en un punt d'inflexió per començar a construïr un moviment de resposta i resistència davant les continues agresions que venim patint.

9 comentarios:

  1. i què es reivindica en aquesta manifestació?

    ResponderEliminar
  2. Entiendo la convocatoria como inocente, poco imaginativa y publicitaria

    ResponderEliminar
  3. Aquesta convocatòria és una activitat més, emmarcada dins d'unes jornades estudiantils contra la crisis, la reforma laboral i el capitalisme, on hi hauran xerrades, hi haurà una nit temàtica a Burjassot, i hi hauran diverses activitats al llarg de tota la setmana.

    Així doncs només s'ha de prendre com una acció més, que es farà al carrer i que segurament serà més visual.

    Crec que és important eixir al carrer, encara que aquesta vegada siga diferent, ja es va veure a la vaga general el que podiem fer les estudiants i joves.

    I seguim fent coses, només cal més gent que s'organitze.

    ResponderEliminar
  4. La gente no nace sabiendo que debe organizarse contra el capitalismo, ni como debe hacerlo. Manifestaciones de este tipo son necesarias para que la gente que acuda vaya entrando en una dinámica de movilización y se vaya comprendiendo que la fuerza está en nosotr@s mism@s si nos organizamos bien.

    ResponderEliminar
  5. Con la que esta cayendo (cada vez más fuerte) y aqui no pasa nada, nos van acorralando cada vez más y nos movemos, pero no hacia adelante. Hay que dar pasos todos juntos, para eso hace falta organización pero sobre todo convicción, hay que creerselo para poder ir abriendo caminos mediante la movilización. Hay que creer que las personas son las que tienen la fuerza de cambiar las cosas, pero para eso se tienen que comunicar y marchar juntas hacia adelante.

    ResponderEliminar
  6. Soy el del coment.2:

    "Aquesta convocatòria és una activitat més, emmarcada dins d'unes jornades estudiantils contra la crisis, la reforma laboral i el capitalisme, on hi hauran xerrades, hi haurà una nit temàtica a Burjassot, i hi hauran diverses activitats al llarg de tota la setmana "

    Esa información por lo tanto debería publicarse aquí para entender que hay algo más.También pienso que debemos ser más imaginativos a la hora de las actividades y salir poco a poco de la dinamica manifestación-charla-panfleto, pienso que ya tenemos muchas a nuestras espaldas y no las considero muy acertadas.A pesar de esto apoyo la iniciativa de moverse, aún siendo la repetida de toda la vida.
    Un saludo.

    ResponderEliminar
  7. Les assemblees són obertes i amb imaginació tot es pot fer, et convide a que proposes altres maneres de protestar.

    ResponderEliminar
  8. En vez de pasacalles aislados y perrifláuticos,espectáculo y estética, ego satisfecho y autoimagen construida, mejor iros al monte, respirar aire puro, caminar, hacer el amor, conoceros, ser felices.
    Y después pensar para hacer algo práctico y real, para subvertir el orden o como quieras llamarlo, patraña, mierdadevida, opresión, matrix, maya... cuando haya propuestas y hechos es mejor reivindicar con algo en las manos y en los corazones oooohhhhhh

    dios stalinista de la era mesozoica
    es mi alter ego, uno d'ellos

    ResponderEliminar
  9. mmm, y qui t'ha dit que no anem a la muntanya? qui t'ha dit que no fem l'amor? qui t'ha dit que no passege? Qui t'ha dit que no siga feliç?

    Crec que el que s'està plantejant és algo pràctic i real, que com deien potser és repetitiu però les assemblees estàn obertes al debat i a plantejar-se noves iniciatives.

    I bé, ja s'han penjat les altres activitats.

    Escusa per impiegare. Ci vediamo a la via!

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios