Jornades antifeixistes 20-N. Recuperem la memòria, Lluitem contra el feixisme. València.

El passat divendres 19 de novembre començaren les jornades antifeixistes organitzades per Valencia Antifeixista. El mateix divendres, començaren amb un concert al C.S.O. Proyecto Mayhem, amb els grups Golpe bajo, Atzembla, Vagos y maleantes y Kisap.

El dissabte 20-N, a les 19.30h de la vesprada, estava convocada la Manifestació Antifeixista.
Es congregaren al voltant de 350 persones. La manifestació va eixir des de les Torres de Serrans i va transcórrer sense cap incident, malgrat la presència policial, fins a les mateixes portes de l'Ajuntament valencià. Els i les antifeixistes corejaren lemes contra els nazis, en repulsa al govern valencià i espanyol i feren especial èmfasi en el record als companys morts en mans feixistes. Repetidament es corejà: "Carlos, hermano, nosotrxs no olvidamos", "Guillem Agulló, ni oblit ni perdó", “vosaltres feixistes sou els terroristes”, entre d’altres. En arribar davant de l'Ajuntament es va procedir a cremar una bandera espanyola franquista.

En acabar l’acte, la policia nacional va seguir a un grup de manifestants pels carrers de la ciutat provocant-los i amenaçant-los. Finalment el grup de persones varen poder evitar l’assetjament policial.





Fotos en La Plataforma

3 comentarios:

  1. UNIDAD DE ACCIÓN

    UNIDAD Y LUCHA

    ADELANTE ANTIFASCISTAS

    VALENCIA SE LEVANTA

    ResponderEliminar
  2. http://theplatform.nuevaradio.org/index.php?blog=4&p=1089

    salut!

    ResponderEliminar
  3. Valencia no se levanta. Valencia, de hecho, agacha la cabeza y obedece cada vez más.

    Menos gente en las manifestaciones, menos debates reales, menos práctica, más conciertos con borracheras y drogas incluidas, más "alternativ@s" apolític@s o incluso autoritari@s disfrazad@s.

    Valencia no se levanta, Valencia se tropieza y cae una y otra vez.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios