Noticies breus

-A la pressó de Picassent un pres es veu obligat a utilitzar la violència, ja que no li premeteixen tindre un vis a vis.

-Un treballador es estafat i decideix prendre la justicia per la seua banda.
Segons conta Levante-emv (des de una perspectiva un tant manipulada), un "intern" ha estat obligat a utilitzar la violència ja que li han prohibit tindre, un vis a vis, l'única oportunitat que tenen les persones preses de tindre contacte amb la resta de la societat. Es comprensible, completament, la reacció d'aquesta persona davant la negativa dels funcionaris que ells si que podran tornar aquesta nit amb la seua família. Com a conseqüència, els dos funcionaris tenen contusions als braços i mans de les osties repartides.


Per altra banda el mateix periòdic i en la mateixa línia informa de que un empresari estafador a rebut una resposta pel treballador estafat. Sembla que l'empresari va estafar en la venda d'un immoble 13.000, al que el treballador ha respost cremant 5 del total de cotxes del indeseable i provocat desperfectes a casa seua. La polícia, defensant sempre al de dalt a dentigut a este treballador.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios