Conferències de Félix Rodrigo Mora

El proxim dijous dia 8 de Juliol, a les 20h. es realitzara a l´Ateneu L´Estació d´Albaida (C/sant josep - antiga autoescola Ceta) la conferència: "reflexiones criticas sobre la agricultura ecologica" a carrec de Félix Rodrigo Mora, aquesta activitat tancara les jornades per la sobirania alimentària que s´han estat realitzan durant el mes de maig, juny i juliol, en aquest espai. I per altra banda:

El divendres dia 9 a les 20h. es celebrara a Cals Flares (Alcoi- C/forn del vidre nº9) la presentació dels llibres: "Crisis y utopias en el siglo XXI" y "la democrácia y el triunfo del Estado: esbozo para una revolución axiologica, democrática y civilizadora" a carrec del seu autor, aquesta activitat a estara organitzada per la biblioteca autogestionada Cals Flares i el col.lectiu Masset del Potro.

Cartells a l'interior


0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios