Hem perdut la por! Llibertat detingudes a Barcelona!!


  • Davant de la Delegació del Govern, al carrer Colom, 60. València
  • Concentració Urgent i Unitària en denúncia i solidaritat per les detingudes a la ràtzia policial oberta a Barcelona contra vaguistes del 29M.
    Hem perdut la por. Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

    SOLIDARITAT CONTRA LES DETENCIONS D’ESCARNI PÚBLIC A BARCELONA

    Davant les noves i nombroses detencions efectuades a Barcelona per la passada vaga general es convoca una concentració a València per donar suport a les repressaliades. Demà dia 31 al davant de Delegació de Govern a les 19:00.

    La nova onada repressiva que estem vivint aquestes últimes hores deixa un balanç, a hores d’ara, de 7 persones detingudes per fets atribuïts a la última vaga general del 29 de març passat . Molts agents socials, col•lectius, casals, plataformes, partits, sindicats i persones a títol individual han començat a moure’s per tal de mostrar la solidaritat amb la gent detinguda i denunciar el caràcter polític d’aquestes detencions.

    Dins d’aquests primers moments de resposta, s’han convocat diferents concentracions al llarg dels Països Catalans per avui i per demà. Des de València volem recolzar la convocatòria que hi ha per a demà dia 31 a les 19:00 davant de Delegació de Govern al carrer Colom i dir davant de tota la societat que HEM PERDUT LA POR i que donem tot el suport a les nostres companyes repressaliades.


segunda

3 comentarios:

  1. http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1221%3Apreso-provisional-per-al-company-maulet-de-tortosa-i-en-ruben&catid=16&Itemid=29

    Han donat pressó preventiva als dos detinguts de BCN per la vaga del 29M.

    Açò ens toca a totes.

    ResponderEliminar
  2. LA REPRESSIO NO ENS ATURARA!
    SOLIDARITAT DETINGUDES!
    TOTES AL CARRER!

    ResponderEliminar
  3. http://barcelona.indymedia.org/newswire/index.php

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios