[VLC] Cloenda de les Jornades sobre Terrorisme d'estat, Repressió i Control Social

Hui, dijous 10 de març, a les 18:30 hores al Ateneu Llibertari del Cabanyal, tindra lloc l'última xerrada de les Jornades sobre Terrorisme d'estat, Repressió i Control Social amb un company d'Anarquistes Contra el Mur d'Israel que contarà la seua experiència de lluita des d'Israel contra l'Estat sionista i en favor del poble palestí. Després hi haurà sopar.

Serà l'acte de cloenda de les jornades, ja que la xerrada sobre Euskal Herria queda suspesa per la imposibilitat de les diferents organitzacions antirepresives d'acudir a les jornades.

Col·lectiu Atzur

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios