[BCN] Treballadors de Parcs i Jardins sabotegen un acte d'Hereu al parc de la Pegaso

Treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona han sabotejat aquest diumenge un acte de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; la regidora de Medi Ambient, Imma Mayol, i el regidor d'Acció Social, Ricard Gomà, en què han inaugurat la remodelació del parc de la Pegaso.

Uns 150 treballadors han perseguit Hereu en el seu recorregut pel parc amb xiulets, el titllaven de "mentider", per protestar contra els acomiadaments de 85 persones derivats d'un incompliment del conveni per part de l'Institut Municipal de Parc i Jardins, segons asseguren els afectats.

Els manifestants, que han esperat l'alcalde durant una hora, han dificultat que els representants del consistori pronunciessin els seus discursos, ja que a cada moment cridaven i xiulaven mentre ells intentaven parlar.

En el seu acte reivindicatiu, han entonat lemes com: "Això és Egipte, hi ha molt de llest" i "No us escapeu, sabem el que feu", i han lluït pancartes amb missatges com: 'Acomiadar no és reciclar' i 'Hereu i Mayol, ocupació ja'.

La Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir-hi al final del recorregut per impedir que els manifestants s'acostessin a l'alcalde, que n'ha provocat les queixes.

Durant el parlament, l'alcalde, qui ha hagut de cridar per fer-se escoltar per sobre de l'enrenou, ha assegurat que no el "faran callar" i que el parc donarà llocs de treball, malgrat que diversos manifestants han explicat a Europa Press que serà una empresa externa la que presti el servei en aquests jardins.

A l'acte, en què també s'ha homenatjat els alumnes i professors de l'escola d'aprenentatge de l'antiga fàbrica automobilística Pegaso, Hereu ha lamentat que és "curiós que en un acte dedicat a treballadors, altres treballadors no deixin de cridar".

Els manifestants, tot i això, no han deixat de demostrar el seu descontentament i en declaracions a Europa Press han lamentat que Hereu governi "per als mercats i no per al poble", cosa que demostra que en realitat no són d'esquerres.

Europa Press

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios