Infopunt 16-31 de abril
EDIT. Ya tenemos el infopunt de la quincena, repleto de actividades (la creciente proliferación de pases de vídeo azota nuestras mentes) y con las propuestas de la mostra del llibre, tanto el encuentro de distribuidoras y editoriales del ramo cómo presentaciones de libros que se han llevado y se llevarán a cabo estos días. Nos vemos este viernes en la feria pues, y no olvides descargar el infopunt, sacar unas copias (con 30 centimos haces 10 fotocopias de A4) y dejarlas por los bares y locales de tu barrio. Salud pues!y aquí teneis como estaba el cartel de la...


VIII Mostra del llibre anarquista de València.
Muntatje de paradetes dissabte 19 i Diumenge 20. Placa del Carmen. Valencia.Dijous 10

19:00h
Presentació del llibre : El caso Scala. Terrorismo de estado y algo más.
El 15 de gener de 1978, a les 13.15h, un incendi de grans dimensions destrueix la sala d´espectacles Scala de Barcelona, provocant la mort a quatre treballadors. En 48 hores són localitzats els presumptes autors de l'atemptat per part de la policia, identificats entre els 10000 manifestants que acabaven de participar en la manifestació convocada per la CNT contra els pactes de la Moncloa... Xavier Cañadas, militant de la CNT en aquells moments, va ser una de les cinc persones encausades i condemnades per l'anomenat "cas Scala"...
A càrrec de l'autor: Xavier Cañadas Gascon .
Editorial Virus
Lloc: llibreria SahiriDivendres 11

19:30h
Confenrencia: El espacio politico de la anarquia.
Metge i Psicoanalista . Antic membre de la Fora Argentina. Redactor de la "Protesta", Actualment membre de la CNT francesa.
Con el autor: Eduardo Colombo
Lloc: Col·legi Major Rector Peset.Dimarts 15

19:00h
Presentació del llibre: Gli Arditi del popolo

Autor: Andrea Staid
Edita: La Rivolta. Centre Sociale Toricelli Di Milano.
Lloc: Llibreria Sahiri
Dimecres 16

19.30h
Presentació del llibre Solidaritad obrera y la prensa de raiz acrata.

L'investigador Francisco Madrid, a través d'aquest llibre fa un esbós del que pordran ser les línies mestres magistrals d'un estudi sobre el moviment obrer español de tendència anarquista i del propi moviment anarquista, prenent com a fil conductor al propi diari obrer, però també a tot el conglomerat cultural que l'anarquisme va desplegar ales hores i tot desplegant ho ara com ara. Aquest llibre abasta des dels inicis de la premsa obrera decimonomica fins 1939.
Autor: Francisco Madrid.
Ediciones Solidaridad Obrera.
Lloc: Ateneu Llibertari Al MargenDijous 17

19:00h
Presentació del llibre: Memoria anticapitalista y boletines de desorden distro.
Lloc: La MandragoraDivendres 18

18.30h
Presentació del llibre: El anarquismo individualista a España (1923-1938)

Encara que no es pot parlar d'un individualisme propi en espanya , donada l'absència de grans pensadors adscrits a aquest corrent de pensament, el cert és que les idees individualistes tenen una gran presència en el món llibertari hispà des de la dècada dels anys vint i fins al final de la guerra civil.
A càrrec de l'autor: Xavier Diez
Editorial Virus
Lloc: Llibreria Sahiri.

20.30h
Revista Salamandra. Periodico: El rapto
(observatorio del somnambulismo contemporano)
Autors: Grup surrealista de Madrid.
Lloc: Ateneu Llibertari Al Margen


Dissabte 19

12.30h
Presentació del llibre:Los invisibles.
.... Ampliar l'ofensiva significa radicalitzar la insubordinació a qualsevol jerarquia exercir la nostra creativitat destructiva contra la societat de l'espectacle sabotejar els cotxes i les mercaderies que sabotegen la nostra vida promoure vagues salvatges... ocupar permanentment les fàbriques i els edificis públics organitzar l'autodefensa dels territoris conquerits i endavant amb les fanfarronades... Autor: Nanni Balestrini.
A càrrec de l'editorial: Traficantes de Sueños.
Lloc: llibreria Sahiri.

17.00h
Presentacion del llibre: La lucha de los sin papeles y la extensión de la ciudadania. Perspectivas criticas desde Europa y Estados Unidos.
A travès de l'estudi d'aquestes mobilitzacions a França, Suïssa, Suècia, els Estats Units i Espanya, aquest llibre mostra com les lluites dels sense papers evidencien la doble moral del sistema polític... El dret a tenir drets.
Autores: vv.aa
A càrrec de l´editorial Traficantes de Sueños
Lloc: Llibreria Sahiri

17:00h.
Presentació llibre: Los niñas y los niños primero
A carrec: Jau (bcn).
Edita: Distribuïdora Soroll
Lloc: la mandragora.

19:30h
Presentació del llibre: Estado de Wonderbra.
Entretejiendo narraciones feministas sobre las violencias de genero.
com? Ajuntant veus a un diáleg col·lectiu. Veus que narren les violències exercides en la construcció de la nostra identitat generalitzada, dels nostres cossos, de la nostra sexualitat, del nostre lloc en la història, als mitjans de comunicació, a l'educació... Veus que lluny de parlar des de la victimització i infantilització ho fan des del reconeixement de la capacitat d'agència de les protagonistes.
Autoras: Barbara Biglia y Conchi San Martin
Ed Virus.
Lloc: llibreria Sahiri.

20:00h.
publicacion Ekintza Zuzena.


20.30h
Presentació del llibre: Egregores o la vida de las civilizaciones

... és un recorregut per les diferents civilitzacions, centranse a l'anàlisi d'una, la civilització cristiana, que dóna cap a tota l'evolució social d'occident i de la qual preveu la seva pròxima disgregació originada ja al segle XVI. A la civilització cristiana que ens a conduït a un món inhabitable li succeirà una altra capaç d'instaurar un món per fi humà.
Col·lecció Limites
Editorial Octaedro.
A càrrec: Quim, Jose M Rojo i Paco Madrid.
Lloc: Ateneu Llibertari Al MargenDiumenge 20

11.30h.

Presentació del llibre : Desde abajo y desde afuera. Proyectiles
Estos textos recogen una buena muestra de los temas que ha venido trabajando: desde la crítica muy necesaria del movimiento ciudadanista y antiglobalización (“Barcelona.
Entre vallas y flores”...) al trabajo histórico (“Octubre asturiano”, "Crisis y auge de la autonomía obrera"...), de la crítica del leninismo (texto que ya ha sido traducido al ruso), a la lucha contra la nocividad y la apropiación del territorio (“Crisis energética”, “Alta voracidad”, “El aire de la ciudad”...) etc.
Editorial brulot.
A càrrec: Miguel Amoros.

17.00h.
Presentació dossier Psicofarmacos en las prisiones de menores.
Col·lectiu Chinorris


--------------------------------------------------------------------------------Direccions:

Ateneu Llibertari Al Margen. C/ Palma 3
CNT. C/ Cuenca, 38.
Distribuidora Soroll. C/ Mare Vella 15
Librería Sahiri. C/ Danzas 5
Col·legi Major Rector Peset. Pl horno San Nicolas, 4.


--------------------------------------------------------------------------------


Durante la mostra habra comidas en Sahiri y la Mandrágora. Y vermut y picaeta en Al Margen
Cenas en Sahiri.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios