Xerrada-debat: ""Internet i les noves formes de comunicació... la desposesió culminada?"

Dijous 13, a les 19:45h.a l´Ateneu l´Estació (Albaida)

Xerrada-debat: "Internet i les noves formes de comunicació... la desposesió culminada??

 + presentació del nº2 de la revista de pensament crític "cul de sac" (a càrrec del equip redactor).

Ja no queda marge per al dubte: les noves tecnologies de la informació i la comunicació estan reconfiguran multiples aspectes de la vida quotidiana, implicant canvis en les conseqüències dels quals comencen a ser visibles en el terreny de les relacions socials i personals.

Tant els seus defensors com els seus crítics, sovint, cometen l'error de jutjar les innovacions tecnològiques per separat, obviant que totes elles formen part d'un conjunt molt més ampli del que són inseparables. Pertanyen a un sistema tècnic que fa possible no només la seva producció material i el seu  desfet-reciclatge, sinó la preparació cultural que constitueix la necessitat creada del seu ús, inèdit fins fa poc temps(...)

c/SANT JOSEP Nº 7

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios