Jornades: "AUTOGESTIÓ I SOLIDARITAT: EXPERIÈNCIES DES DELS NOSTRES BARRIS"

Aquestes aniran desenvolupant-se durant aquesta primavera a diferents espais de la ciutat de València. Comptarem amb la presència de diferents grups i persones provinents d'altres geografies que treballen des dels seus àmbits i de manera autònoma entorn als problemes que patim al nostre dia a dia per part d'aquest sistema. Hem elaborat un dossier que us adjuntem on expliquem el perquè d'aquestes jornades a més d'alguns documents elaborats pels grups que vindran i enllaços a més textos i referències. Anirem publicant més informació sobre la resta d'activitats durant les properes setmanes.

Col·lectiu Atzur.

PRESENTACIÓ JORNADES I XERRADA: "Red de apoyo de migración" a càrrec de les companyes del Grupo de Migración y Convivencia de la Asamblea Popular de Lavapiés (Madrid)
contra la repressió estructural a les persones migrants, el recolzament mutu i la resposta col·lectiva a les agressions.

Dia i hora: divendres 22 de març a les 19h.
Lloc: CSO l'HORTA (Al final del carrer Diógenes López Mecho, Benimaclet).




0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios