Concentración en solidaridad con Palestina [30 diciembre - 19:00 Plaza de la Virgen (Valencia)]

Concentración en solidaridad con Palestina [30 diciembre - 19:00 Plaza de la Virgen (Valencia)]


La comunitat Palestina a València i la Xarxa de Solidaritat amb Palestina condemnen enèrgicament la massacre que s'aquesta cometent contra la població palestina en Gaza. El nostre poble contínua amb la seua resistència i fermesa enfront de les armes mes sofisticades d'assassinat, genocidi i destrucció, i avui mes que mai necessita de la solidaritat mundial per a assolir el seu legítim dret a la pau i a la terra palestina.

Ara i davant l'extrema gravetat de la situació, hem de prestar especial atenció a la bombardejada ciutat de Gaza, on milió i mig de persones assetjades en la presó mes gran del món, són privades de combustible, electricitat, aliments bàsics i fins i tot d'aigua potable i medicines davant la mirada inconmovible de la Comunitat Internacional.

Per això, fem una ferm i urgent crida:

· al cessament immediat de crims de guerra i aïllament contra la població de Gaza.
· al Govern espanyol, al Consell de Seguretat de Nacions Unides, a la Unió Europea i a la comunitat internacional, perquè intervinguen en favor de la Pau i la Justícia, per a obligar a l'estat d'Israel a posar fi a aquest atac indiscriminat contra el nostre poble i, a respectar la legislació internacional i els Drets Humans, no legitimant de fet a l'estat d'Israel que els incompleix de forma sistemàtica.

És per això que fem una crida a tota la societat civil valenciana perquè done suport aquestes exigències, participant dimarts, dia 30 de desembre, a les 19:00 hores, en una CONCENTRACIÓ en la plaça de la Mare de Deu de València, per a manifestar la nostra denúncia comuna de la brutal i sagnant agressió, junt l'exigència que cessen els atacs.

http://xarxapalestina.valencia.googlepages.com/home

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios