DETINGUTS ANTIFEIXISTES. ITALIA.

A les 19h del dissabte un bon grup d’antifeixistes s’ha trobat al carrer Riva Reno en el tancament de la sede de Forza Nuova per fer una contra, a la iniciativa de un concert feixista organitzat al centre de Bologna i per la provocació que suposa fer-ho el mateix 12 de decembre, 40 anys després de la masacre de Piazza Fontana, i per l’assasinat de Pinelli als locals de la sede de la policia de Milàn.

La policia i els carabinieri, amb materials d’antidisturbis i amb un número desproporcionat de furgonetes, s’han desplegat com si degueren de controlar la zona roja del G8 defensant als seus amics que mentrestant feien la salutació romana ben protegits i segurs de que no seran atacats. Quan ha arribat la noticia de que el concert no s’ha pogut continuar, un grup s’ha adentrat pels carrers de la ciutat per dir que pot ser acceptada aquesta presencia de merda sense cap contestació.

Al carrer Marconi la manifestació ha sigut atacada per la policia que amb aquest temps, havien rebut reforços. Tres companys han estat tirats a terra i emmanillats. Després s’ha iniciat una càrregar cap a un home que ha arribat al final del carrer Independentzia on altres quatre han estat detinguts. Tots set han sigut traslladats a la comisaria, on els quatre de Modena, detinguts en el carrer Independentzia , foren posats en llibertat després de varies hores, mentres que Nicu, Bob i Andrew van ser arrestrats sota càrregs de lesió i resistència.

Una concentració solidària ha sigut improvisada als locals de la seu de la policia. El dilluns es celebrarà l’audiència per la validació dels detinguts o el procés, ens reservem el dret a decidir la nit del diumenge ( s’han de pensar les coses en calma, després dels colps que han rebut).

Solidaritat amb els detinguts.
Mort als feixistes i als seus amics uniformats.


Text en italià:

Alle 19 di sabato un nutrito gruppo di antifascisti si è trovato in via Riva Reno nei pressi della sede di
Forza Nuova per contrastare l’iniziativa di un concerto fascista organizzato nel centro di Bologna e per provocazione proprio il 12 dicembre, a 40 anni dalla Strage di Piazza Fontana e dall’uccisione di Pinelli nei locali della questura di Milano. La polizia e i carabinieri, in tenuta antisommossa e con un numero esagerato di camionette, schierati come se dovessero presidiare la zona rossa del G8 difendevano i loro amici che intanto facevano il saluto romano ben protetti e sicuri di non essere raggiunti. Quando è arrivata la notizia che il concerto non lo avrebbero più fatto, un gruppo si è spostato nelle vie del centro per dire alla città che non può essere accettata così senza fiatare la presenza di queste merde.

In via Marconi il corteo è stato attaccato dagli sbirri che nel frattempo avevano ricevuto rinforzi. Tre compagni sono stati buttati a terra e ammanettati. Poi è iniziata una caccia all’uomo che è arrivata fino in via Indipendenza dove altri quattro sono stati fermati. Tutti e sette sono stati portati in questura dove i quattro modenesi, fermati in via Indipendenza, sono stati rilasciati dopo qualche ora, mentre Nicu, Robbi e Andrea sono stati arrestati con l’accusa di lesioni e resistenza.

Un presidio solidale è stato improvvisato sotto i locali della questura. Lunedì ci sarà o l’udienza di convalida degli arresti o il processo per direttissima, si riservano di dirlo entro domenica sera (poverini si vede che devono pensarci stanotte con calma dopo le botte che hanno dato).

Solidarietà agli arrestati
Morte ai fascisti e ai loro amici in divisa





0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios